Vad händer?

Det var längesedan jag skrev. Och ingenting tyder kanske på att det kommer att bli oftare. Men samtidigt så händer saker. Det som kallas livet pågår mellan inläggen. Nya saker är påväg att hända, förändringarna går fortare nu.

Jag går runt på en parkering som precis har öppnat i sin första etapp. Jag funderar på de olika vägarna som öppnat sig framåt. Skall man hasta eller ta det piano? Vad vill jag egentligen?

Återigen har jag varit med och skapat något som inte skulle hinna bli klart tills dess det blev klart. De flesta är väldigt nöjda. Vi har lyckats över förväntan, med ganska dåliga förutsättningar. Med min tidigare erfarenhet så väljer jag att inte komma den saken mer på nätet.

Det har öppnat sig nya olika vägar. Emellan de olika vägarna går en trygg stig. Stigen var inte mitt första alternativ men ansågs så mycket bättre än promenaden i den gamla skogen. Den här skogen är betydligt bättre. Men det var inte mitt första val, det var det inte, men allting behöver inte alltid vara ens förstaval.

Jag funderar på hur saker ser ut om ett år. Förändringarna går snabbare nu, vad vill jag egentligen? Har jag kört fast? Min gamla teori är att inte tänka så mycket. När man börjar tänka förmycket går allt åt helvete. Då fastnar man i resonemang och tankar. Det bästa är att ha så mycket att göra på dagarna att de där tankarna aldrig hinner smyga sig på en – inte ens nattetid.

Jag har planerat lite för åtgärder på landet, jag gör rutinmässiga saker, jag har skippat alla kontokort. Det är nytt för iår. Har bara 1 kvar för bilen. Jag har tagit tillbaka kommandot – det jag har är det jag har när jag har det. När jag inte har det – då har jag det inte. På sikt hoppas jag att detta skapar de bästa förutsättningarna.

Det blir ändå bli svårt att välja väg, vad händer om jag inte väljer? Får jag gå ut ur skogen då? Jag är inte helt säker på hur allt kommer att bli. Jag känner mig dock trygg med att mitt gamla liv är borta, demoner och olyckskorpar hittar mig inte längre…

Om några veckor vet jag lite mer.

Hoppas ni har det bra i snöslasket…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *