En status är på sin plats…

Det händer mycket, 2017 har varit händelserikt.

Ett nytt arbete ledde mig till projekt på Arlanda. Nu jobbar jag på Arlanda och Landvetter som konsult. Jag trivs, det är väldigt kul och jag känner att jag kan vara där länge. Tempot är högt och det är uppförsbackar och nedförsbackar, men än så länge så tar vi oss bra fram – jag och den konsultkollega som jag jobbar med. Samtidigt så finns chansen kvar att se lite annat ibland. Jag har lite andra jobb också.

Privat så har det hänt mycket också. Jag har genom att byta arbete skapat mer privat tid – ett bra liv på flera olika plan. Och det är kul.

Nyligen köpte jag en bil till – till min sambo. En VW Lupo. Nu åker vi mest med den. Min tandvårdsbehandling går också mot sitt slut, snart är allt klart. Alla delar faller på plats. Det mesta är väl egentligen väldigt bra. Vet inte mer vad det finns att rapportera om.

I Hed rullar det på och jag har ganska mycket planer egentligen. Den 1 Oktober 2019 skall det vara ett enastående resultat som är klart. Allt enligt min 10 års plan. Jag skall bygga en del där. Men är hemlighetsfull över de planer som kommer och vad som skall göras. Jag rättar till och rustar upp allting allteftersom. Det är roligt. Jag trivs med det. Tycker om att ha något att pyssla med. Snickeri är kul.

Jag skulle inte ha några problem att förbruka tiden om jag inte jobbade, då skulle jag förmodligen bygga väldigt mycket på några månader. Allt rullar på i en lungt behaglig takt enligt tidplanen.

Hare så bra, vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *