Livet är en fest…

Nåja, för det mesta. Jag har kommit förbi ganska många nivåer. Idag är det viktigaste att trivas och må bra och att alla i ens omvärld gör det. Har man kommit till den insikten så är det mycket värt. Ändå har allt gått väldigt fort nu, igår rullade allt genom huvudet.

Det här året har varit så händelserikt, det känns som att det finns en verklighet före och efter Hölick. Därefter förändrades allt. När jag gick på stranden och vågorna slog upp, då visste jag att jag var vid nästa vägskäl. Det var ett kall.

Ändå uträttades så mycket och allt har gått så fort. Det har blivit en radikal förändring och jag har inte förstått hur kort tid som har gått, det kändes som att tiden innan den var hur lång som helst.

I somras rullade jag med vagnen till Hudiksvall (Hölick). Det var en historisk resa om man ser till det som hände sedan. Och jag planerar att åka dit igen. Kanske 1 vecka eller 2 varje år?

Jag måste återvända och ta mig en titt helt enkelt, snart, det får bli i vår nu. Nu kommer kanske en ganska lång vinter (??).

Räknar jag in allting som har hänt under 2015 så är det väldigt mycket. 2015 blir ett mycket minnesvärt år.

Sayonara,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *