Att älta har man inget för…

På Måndag är det nytt jobb och nya puckar igen. Det är speciell känsla den här gången. Och jag har funderat rätt så mycket. På det stora hela tror jag att detta blir bra och att det var rätt beslut att ta. Jag har stora förväntningar på den kommande tiden hos PE.

Sommaren (eller semestern iallafall) är påväg mot sitt slut. Det har varit en mycket trevlig sommar med en fantastisk resa till Gotland och en lika fantastisk resa till Ukraina. Jag har sett mycket annat och lärt mig en hel del. Kanske har man också blivit ödmjukare på cupen. Jag är inte orolig längre, jag kan vara mig själv. Jag är den jag är.

De sista veckorna har jag ängnat åt att snickra på huset, och det blir bra – riktigt bra. Jag är lite förvånad över resultaten som kommer. Allting är påväg mot en komplett helhet. Snart kommer mycket att vara klart. Och lite grann börjar jag känna ett tomrum. Vad skall jag liksom göra härnäst? Sakta men säkert kommer ett mästerverk fram…

Med små medel och en stor egen insats kan man åstadkomma mycket. Och jag vet att jag gjort det. Det känns i högerarmen. Det har värkt idag när jag kört bil. Jag får köra med vänsterarmen. Medlen är dock inte så små längre – fast de som används är det.

Nåja, en ny spännande tid väntar. Att älta det förflutna har man ingenting för. Det är enbart framtiden vi kan påverka…

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *