Tillfälligheternas spel…

Att det osannolika alltid kan inträffa är en lärdom från förra veckan. Nu kom ett dåligt besked precis innan midsommar. Det var knappast vad jag behövde. Jag har aldrig varit i denna situation förut, och vi får se vart den leder och hur jag skall ta mig vidare. Jag har i princip öppnat alla dörrar, och är öppen för det mesta. Jag har tid på mig att agera. Men oron finns där i bakgrunden, visst gör den det.

Oron och ledsenheten låg i bakgrunden och ibland i förgrunden under midsommarhelgen. Det var ändå en bra helg.

Snart kommer min långa ledighet, men det blev inte som jag tänkte mig. Nu måste fokus läggas på annat, att ta allting framåt. Jag hade sett framemot vila och reflektion, fiske och sköna dagar i Västanhed. De två sista absolut, de 2 första osäkert.

Man får se positivt på det hela också, jag har inte trivts i den situation som varit och hade planer på att kanske lämna ändå – fast då på ett ordnat sätt. Ur mitt horoskop idag kan man läsa ”Nu kommer du att bli lycklig”.

Det positiva är också att jag har stöd, av min kära sambo och min familj. Stöd som är viktigare än någonsin nu.

Hösten har innehållit storslagna planer, en del av det måste bromsas nu tills allt har stabiliserat sig. Det blir kanske inte som vi har tänkt oss detta.

I byggbranschen kallar vi detta för ”en störning”. Det är också det som pågår.

Om ett år så kan jag se tillbaka på den här tiden, intressant vilket perspektiv jag då kommer att ha på händelserna.

Världen är inte rättvis, men det har den aldrig varit. Men det är en annan historia. Att jag tidigare känt att vändningen är här kanske ändå stämmer.

Tänk om detta är en vändning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *