Allt planar ut

Nu börjar allt att plana ut. Det har varit otroligt mycket ett tag nu. Äntligen förtjänar man lite lung och normalitét. Det är otroligt mycket som har hänt den senaste tiden. Nästan mer än på flera år.

Och jag har snart varit inne i det nya jobbet 1 år. På Onsdag är det 1 år. Det känns som en evighet redan. Och jag har inte ångrat mig, visst är det mycket prestationer som skall till här också och bra insatser.

Jag går förbi grävmaskiner nästan dagligen, vissa dagar besiktar jag arbeten. Nu på Onsdag blir det t ex på en skola. Jag är i branschen, men på ett annat sätt. Det är kul och det är okej.

Jag var upp till landet i helgen, men det blev ingen fisk. Hösten är påväg, även om den har bromsats litegrann. Jag var i huset på Heden. Eller vi var där, vadå undrar du? Ja, du får undra vidare.

Lova att du tar tillvara på ljuset -de fina dagar som är kvar nu.

🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *